Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-03@21:03:45 GMT

قیام مردمی علیه فرقه «الصرخی»

تاریخ انتشار: ۲۴ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۸۰۱۵۲

قیام مردمی علیه فرقه «الصرخی»

روز جمعه، کمتر از دو هفته بعد از توهین «نایف کردستانی» به مرجعیت شیعیان عراق، خطیب فرقه شناخته شده انحرافی «الصرخی» پیش از خطبه‌های نماز‌جمعه خواهان تخریب مرقد و مزار امامان شیعه در عراق شد؛ درخواستی که شراره‌های آتش خشم مردمی از آن، دفتر «الصرخی» در بابل را به آتش کشید و واکنش‌های گسترده‌ای را در سراسر عراق برانگیخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روزنامه ایران: صبح دیروز یک منبع امنیتی در گفت‌و‌گو با «سومریه نیوز» تصریح کرد که معترضان به اقدامات و تنش‌آفرینی‌های فرقه «الصرخی»، روز دوشنبه مقابل دفاتر این جماعت در بابل و ذی‌قار دست به تظاهرات زدند که در جریان این اعتراض‌ها در بابل، دفتر «الصرخی»  در شهر قاسم به آتش کشیده شد. در ذی‌قار نیز به دفتر این فرقه در شهر ناصریه حمله شد.


خشم مردمی بعد از آن بر علیه جماعت «الصرخی» بالا گرفت که شبکه‌های اجتماعی کلیپی را از «علی‌موسی عاکول کاظم‌المسعودی»، خطیب مسجد «الفتح‌المبین» در «الحمزه‌الغربی» استان بابل منتشر کردند که در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز‌جمعه از حاضران و حامیان «الصرخی» می‌خواست اقدام به تخریب مرقد و زیارتگاه‌های امامان شیعه در عراق کنند. درپی این سخنرانی نیز یکی از حامیان این فرقه، در بابل به نمادهای مذهبی در این استان حمله کرد. اقدام این فرد خشم سیاستمداران و شهروندان شیعی عراق را برانگیخت و پلیس بلافاصله او را دستگیر کرد اما آتشی که «کاظم‌المسعودی» برافروخته بود، با این دستگیری خاموش نشد و در شهرهای مختلف عراق، شیعیان در قالب تجمع‌های بزرگ اعتراضی خواستار بسته شدن دفاتر این فرقه شدند.


به گزارش «شفق‌نیوز»، نیروهای امنیتی با ادامه اعتراض‌های مردمی به فرقه «الصرخی»، با صدور بیانیه‌ و تأکید بر اینکه «اقدام فرقه‌های افراطی که خواستار توهین به نمادها و شعائر مذهبی و تخریب آنها می‌شوند، از نظر پلیس عراق غیرقانونی است»، از دستگیری «علی‌موسی عاکول کاظم‌المسعودی» خبر دادند تا طبق قانون مجازات عراق، در دادگاه حاضر شود. دستگیری او درحالی انجام شد که پیش از آن «مقتدی‌صدر»، رهبر جریان صدر در بیانیه‌ای به «محمود الصرخی»، رهبر فرقه «الصرخی» 3 روز مهلت داده بود تا از «کاظم‌المسعودی» که پیرو و نماینده او در بابل است، بخواهد در سخنرانی دیگری صحبت‌های قبلی خود مبنی بر تخریب قبور امامان شیعه را اصلاح کرده و اشتباه خود را برطرف کند. او هشدار داده بود اگر این اتفاق نیفتد، شیعیان با روش‌های قانونی و عرفی به مقابله با وی و فرقه‌اش خواهند رفت.


درهمین ارتباط دیروز نیز شیخ «علی الاسدی»، رئیس شورای سیاسی جنبش مقاومت اسلامی نجبا هشدار داد، ائتلاف انگلیسی ـ امریکایی به‌منظور پیشبرد پروژه‌های مخرب خود، شرایطی را رقم زده که اوضاع داخلی عراق نابسامان شود. وی تأکید کرد: «دشمن گاهی ابزارهایش را برای هتک مقدسات به‌کار می‌گیرد و گاهی جریان‌های انحرافی را به ترویج طرح‌های فتنه، تحریک می‌کند.»


در همین حال صبح دیروز نیز «فرات نیوز» خبر داد که در پی ادامه اعتراض‌های مردمی، اداره اطلاعات و تحقیقات داخلی وزارت کشور عراق اعلام کرده واحدی برای تعقیب اعضای فرقه افراطی «الصرخی» که سعی در تخریب عتبات‌عالیات دارند، تشکیل داده است. در بیانیه این وزارتخانه تأکید شده است، تاکنون 6نفر از اعضای این جریان افراطی  که درصدد اختلاف‌افکنی در استان‌های بصره، کربلا و میسان بوده‌اند، دستگیر شده‌اند و بزودی اقدامات قانونی علیه آنان اتخاذ خواهد شد. یکی از این دستگیر‌شدگان، «کریم شناوه»، خطیب جمعه مسجد الصرخیه در شمال استان ذی‌قار است.


فرقه انحرافی الصرخی از کجا آمده است

فرقه «الصرخی» را فردی به نام «محمود الصرخی» به راه انداخته که برای مراجع و مردم عراق فردی شناخته شده است. به گزارش خبرگزاری فارس، «محمود الصرخی» که خود را حسنی نسب می‌داند، سال ۲۰۰۳ قبل از سرنگونی صدام ظاهر شد و با‌وجود نداشتن وزنه علمی، خود را از شاگردان آیت‌الله شهید محمدباقر صدر و آیت‌الله سیستانی معرفی نمود و با ادعای «مرجعیت» در عراق فعالیت خود را آغاز کرد. او سپس مدعی ارتباط با امام زمان (عجل‌الله تعالی فرجه) شد و انحراف جدیدی شکل گرفت که نارضایتی و اعتراض مراجع تقلید را در پی داشت. با ادعای وی مبنی بر اینکه ادامه دهنده راه آیت‌الله شهید محمدباقر صدر است، آیت‌الله سیدکاظم حائری در پاسخ یک استفتا در مورد او اعلام کرد: «سیدمحمود حسنی صرخی مجتهد نیست و ما به وی اعتمادی نداریم.» در همان زمان پس از بررسی سابقه وی، مشخص شد که او از نیروهای سابق سازمان امنیت حزب بعث بوده که با همکاری با سازمان اطلاعات سعودی، با هدف تخریب مرجعیت شیعه، پا به عرصه گذاشته است. او هشت سال پیش بار دیگر، همزمان با ظهور داعش و بقایای حزب بعث و تحرکات تروریستی آنها در عراق، با هدف ایجاد فتنه بین شیعیان این کشور آفتابی شد و نیروهای وابسته به آن در شهر کربلا با نیروهای امنیتی درگیر شدند و فتنه به پا کردند. او سال 2014 نیز پس از تصرف موصل توسط داعش و تهدید اماکن مقدس شیعیان در سامرا و سایر شهرها، با فتوای جهاد آیت الله سیستانی مخالفت کرد و خواستار مذاکره با داعش شد.
 

انتهای پیام/

 

 

 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: آیت الله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۸۰۱۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیعه باید منطق و استدلال را فراگیرد

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید هادی محمودی، شامگاه جمعه در مراسم عزاداری شب شهادت امام صادق (ع) در مسجد امام جعفر صادق (ع) اردستان، اظهار کرد: امام صادق (ع) مسئولیت تبلیغ دین را برعهده داشت در ابتدا برای این کار، شاگردان خود را زیاد می‌کرد و به یاران خود حکم می‌کرد در مناطق مختلف به تبلیغ دین بپردازند.

وی افزود: امام روش‌های مناظره و علم کلام را برای شاگردان خود آموزش می‌داد، برخی از افراد با صحنه‌ها و مطالب علمی، فلسفی و عقلانی ممکن است مسلمان و شیعه شوند.

شاگرد مرحوم آیت‌الله ناصری خاطرنشان کرد: در زمان امام صادق به موضوع عقلانی بودن دین نیاز بود چرا که فرقه‌های بسیاری وجود داشت، هرشخصی نسبت به ایجاد فرقه‌های مختلف اقدام می‌کرد و حرف‌های ناپسندی را به دین اسلام نسبت می‌دادند.

محمودی تصریح کرد: این دوران نیز همچون دوران امام صادق (ع)، عصر فرقه‌هاست‌، مهم‌ترین وظیفه شیعه این است که منطق و استدلال را فراگیرد و بتواند از دین خود دفاع کند استدلال کردن و دفاع درست و منطقی بسیار مهم است.

وی بیان کرد: در بین تمام امامان تنها امام صادق (ع) با زهد مخالف می‌کردند، شعار فرقه صوفیه در زمان امام، زهد بود و با این ابزار مردم را به سمت خود جذب می‌کردند.

کارشناس مسائل مذهبی اضافه کرد: باید امروز در زمینه فضای مجازی کار کرد و نمی‌توان آن را رها کرد، در اثر همین رسانه و فضای مجازی در کشور اغتشاشات ایجاد کردند چرا که رسانه قدرتمند است و رهبر انقلاب نیز بر توجه به رسانه تاکید دارد.

محمودی ادامه داد: امروزه توجه به فضای مجازی و رسانه اهمیت دارد، مسئولان کشورهای دیگر سخنرانی‌های رهبر انقلاب را با دقت گوش می‌دهند و به موضع‌گیری‌ها توجه می‌کنند

وی گفت: باید شبهات مختلفی را که در نسل جوان درخصوص امامان و دین وجود دارد را مورد توجه قرار گرفته و به آنان پاسخ داد.

شاگرد مرحوم آیت‌الله ناصری تصریح کرد: اسلام با کلام عزت خود را حفظ می‌کند امام صادق کلام را بین افراد رواج می‌داد و به یاران خود دفاع منطقی از دین را توصیه می‌کرد.

محمودی یادآور شد: امام از دو مسیر علمی شاگردان خود را تربیت می‌کرد یک مسیر علمی ظاهری همان یادگیری قرآن، اخلاق و احکام بود و دیگری مسیر علم نوری است.

کد خبر 6096033

دیگر خبرها

  • شیعه باید منطق و استدلال را فراگیرد
  • تاکید امام جمعه قزوین بر حل مشکل تامین آب کشاورزان
  • خنثی‌سازی فتنه مدعیان دروغین مهدویت توسط امام صادق (ع)
  • سومین حمله مقاومت عراق به یک هدف حیاتی در فلسطین اشغالی
  • آیین تکریم آیت الله موسوی جزایری با حضور شیوخ طوایف عراق و خوزستان برگزار شد
  • حمله مقاومت اسلامی عراق به اهدافی در عمق فلسطین اشغالی
  • حمله موشکی مقاومت عراق به تل‌آویو
  • ۲ کتاب مناسب مداحان و منبری‌ها در راه نمایشگاه
  • حمله پهپادی مقاومت عراق به بندر ایلات در فلسطین اشغالی
  • اسناد ساواک درباره‌ی همسر حاج آقا مصطفی خمینی چه می‌گویند؟